Remax Empire

Follow

Remax Empire has posted 1 job

Remax Empire

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Zogu i Zi
  • Tel/Mob +355 68 804 0001
  • Profili Imobiliare

About Us

Agjensia Imobiliare REMAX EMPIRE është pjesë e RE/MAX Albania 

Remax është një nga agjensitë lider në fushën imobilare e cila dallohet për standartet e avancuara dhe shërbimet imobilare që ofron.

Ne jemi Remax Empire, agjensia imobilare që ju ndihmon të gjeni pronën e duhur që ju duhet për banim ose biznes. Ne ofrojmë shitje/blerje dhe marrje/dhënie me qera për apartamente, vila, biznese, zyra, toka etj.

Askush në botë nuk shet më shumë prona se Remax!