Rekrutuesi AL

Follow

This company has no active jobs

Rekrutuesi AL

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Asim Vokshi Tirane
  • Tel/Mob 0693033175
  • Profili Punesim

About Us

Rekrutuesi AL eshte kompani rekrutimi me qender Rruga Asim Vokshi , prane Hipotekes Tirane , e cila merret eksluzivikisht me rekrutimin e operatoreve per kompani te ndryshme qe merren me fushata Forex.

Rekrutuesi AL ruan nje kopje te Cv tuaj dhe tjetren ia kalon kompanise e cila kerkon te punesoje.

Intervistat organizohen nga ne por kryhen ne ambjentet e kompanise e cila do te punesoje.