Rekrutim.al

Follow

This company has no active jobs

Rekrutim.al

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Profili Punesim

About Us

Rekrutim.al është platforma e shërbimit për karrierë në fusha te ndryshme te punes.

Reporterët tanë analizojnë me mprehtësi dhe profesionalizëm tregun duke u munduar t’ ju ofrojme ate qe ju doni,

me synim t’ju ndihmojmë që ju të gjeni profilin e pershtatshem dhe të zhvilloni karrierën tuaj.