RE/MAX HOME GROUP

Follow

This company has no active jobs

RE/MAX HOME GROUP

Company Information

 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania
 • Rruga/Zona Rruga Ismail Qemali
 • Tel/Mob +355 69 877 6168
 • Profili Imobiliare

About Us

Remax është një nga kompanitë lider në fushën e ndermjetesimit pasurive paluajtshme në Shqipëri, e cila dallohet për standardet e larta duke ofruar konsulence dhe siguri ne procesin e ndermjetesimit te pasurive paluajtshme, per te gjithe klientet e saj nder vite. Themeluar në vitin 2013,me zyra ne Bllok,Tirane, Remax ka ndihmuar dhe mbeshtetur shumë klient per te gjetur pronen e tyre ideale si dhe per te shitur/dhene me qera pronen e tyre ne kohen me te shpejte me cmimin me te mire ne treg.

 

Tregu pasurive te paluajtshme ne Tirane eshte gjithmone ne rritje vit pas viti dhe gjithmone ka hapesire per te rinj qe duan ti bashkohen tregut imobiliar si rruga e tyre e re drejt suksesit per nje karriere shume fitimprurese dhe te sigurt. Ju ftojme te beheni pjese e skuadres tone te shitjes duke ju ofruar:

 • Rroge baze + %
 • Trajnime dhe ndjekje hap pas hapi per cdo te ri qe deshiron ti bashkohet tregut imobiliar per here te pare.
 • Trajnime te avancuara nga trajnues te njohur vendas dhe te huaj per te mesuar sa me shume per tregun e pasurive paluajtshme.
 • Akses ne tekonologji dhe sistem te licensuar nga RE/MAX Europe.
 • Aktivitete “Retreat” si dhe bonuse 3 mujore dhe vjetore.
 • Bashkpunimi midis 30 zyrave te RE/MAX dhe me mbi 350 agjent ne te gjithe Shqiperine.

Pergjegjesite:

 • Krijimi kontakteve te reja me klient te interesuar per shitje\blerje ose qiradhenie/qiramarrje.
 • Menaxhimi dhe organizimi kontakteve ne nje databaze.
 • Analize e tregut te pronave per te vleresuar ne vleren e duhur pronen e klientit shites/qiradhenes.
 • Informimi klienteve mbi ndryshimet e tregut ne kohe.
 • Ndjekje dhe finalizim te procesit te shit-blerjes ose qiradhenies duke asistuar klientin me cdo nevoje deri ne perfundim.

 

Kriteret:

 

 • Perfunduar arsimin e larte. Avantazh perfundimi arsimit te larte ne ekonomi, juridik ose arkitekture.
 • Njohuri baze te perdorimit te paketes Microsoft Office.
 • Njohja e gjuheve te huaj.
 • Avantazh pervoja e meparshme ne shitje.
 • Mosha mbi 23 vjec.

 

Dergoni tani CV ne hr.home@remax-albania.al.