Profesionisti Recruitment Agency

Follow

This company has no active jobs

Profesionisti Recruitment Agency

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Kavaja Street, Condor Center, 3rd Floor
  • Tel/Mob +355 0688045434
  • Profili Punesim

About Us

Agjencia e Punësimit ‘’Profesionisti’’ pjesë e ‘’Çelësi Media Group ‘’, vjen në tregun Shqiptar me qëllim revolucionarizimin e tregut të punësimit. Për të arritur këtë qëllim ‘’Profesionisti’’ vjen si e para dhe e vetmja agjenci e cila mbulon të gjitha pozicionet e tregut të punës. Ne ofrojmë për klientët tanë zgjidhje reale për bizneset e tyre, nëpërmjet një shërbim rekrutimi profesional dhe cilësor. Ekipi ynë ofron mundësi punësimi për punëkërkuesit nëpërmjet një proçesi informues dhe etik mbështetur edhe nga konsulenca e “Value the Person™ International”, kompani ndërkombëtare me eksperiencë 40 vjeçare në fushën e rekrutimit. Shërbimet që ne ofrojmë janë në funksion të kërkesave të klientëve tanë dhe përfshijnë: Këshillimin për Përshkrimin e Punës; Përgatitjen e Strategjisë së Promovimit; Vlerësimin e thelluar dhe përzgjedhjen e kandidatëve, me fokus kompetencat dhe eksperiencat e tyre.