Prodata

Follow

This company has no active jobs

Prodata

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rezidenca Kodra e Diellit A/ O 1 Selitë
  • Tel/Mob +355 69 70 03 648

About Us

Kompania “Prodata Securities sha” është themeluar në vitin 2013 nga një menaxhim i huaj me eksperiencë më shumë se 20-vjeçare në fushën e nënkontraktimit të shërbimeve të marketingut financiar.

Menaxhimi profesional dhe garantimi i standardeve më të larta të ofrimit të shërbimeve për partnerët vendas dhe të huaj, qëndrojnë në themelin e rritjes së shpejtë dhe të qëndrueshme të kompanisë.