PIRRACI-U6

Follow

This company has no active jobs

PIRRACI-U6

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Kamez - Tirane , Km 3-t.
  • Profili Ndertim, Projektim/Inxhinieri

About Us

Pirraci-U6 operon ne treg ne sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni. Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit zgjeron (hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise. Portofoli shume cilesor i klienteve me te cilet Pirraci-U6 bashkepunon, jane treguesit me te mire te sherbimeve dhe produkteve cilesore qe ofron kjo kompani. “I sigurt drejt se ardhmes” Nuk eshte vetem slogani i Pirraci – U6 por eshte filozofia e kesaj kompanie.