Pharma One shpk

Follow

This company has no active jobs

Pharma One shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-Dr, Km 6

About Us

Pharma One e themeluar në 1998, është një kompani distribucioni i produkteve farmaceutike, OTC, NHP dhe pajisjeve mjekësore. Pharma One ofron për konsumatorët një shërbim të shkëlqyer në cdo kohë kudo që ata janë me një gamë të gjërë produktesh dhe me cilësi të lartë. Pharma One sot është distributori më i suksesshëm i produkteve farmaceutike në Shqipëri, kjo e arritur përmes ndërtimit të një rrjeti modern shpërndarës të aftë për të realizuar shitje me volume te larta dhe me shpejtesi.