PETRAJ & PARTNER STUDIO LIGJORE

Follow

This company has no active jobs

PETRAJ & PARTNER STUDIO LIGJORE

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Nikola Jorga
  • Tel/Mob 0682244722
  • Profili Institucione/Organizata, Konsulence, Sherbime juridike, Shtypi/Media

About Us

Studio Ligjore PETRAJ & PARTNER pranon Asistentë Avokat/e, Praktikantë zyre dhe Asistentë zyre për të kryer stazhin/praktikën.

Të interesuarit/at të paraqiten në një nga zyrat tona ose mund të dërgojnë një CV me foto në WhatsApp, Viber ose E-mail.

Në momentin e intervistës të kenë me vete Diplomë gjimnazi dhe listë notash ose Diplomë universiteti dhe listë notash.

WhatsApp & Viber: 0682244722
E-mail: doktorjuris@gmail.com