OTP Bank ALBANIA

Follow

This company has no active jobs

OTP Bank ALBANIA

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Blv.'Deshmoret e Kombit', Twin Towers, Kulla 1
  • Profili Banke

About Us

OTP Grup, si një aktor tepër i rëndësishëm në industrinë bankare në Hungari dhe në Evropën Qendrore dhe Lindore, ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh bankare për më shumë se 18.5 milionë klientë individë dhe korporata. Ajo operon në dhjetë vende të botës nëpërmjet një rrjeti prej 1500 degësh, agjentëve të saj financiarë, 3900 ATM, internetit dhe kanaleve të saj elektronike.