Optimum Recruiting

Follow

Optimum Recruiting has posted 1 job

Optimum Recruiting

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Elbasanit, prapa stadiumit Qemal Stafa
  • Tel/Mob 0676538358

About Us

Optimum Recruiting ka lindur me qëllimin për të promovuar vlerat profesionale dhe individuale të çdo punëkërkuesi në mënyrë që ta bëjë atë jo vetëm të ekspozuar ndaj tregut të punës, por të nxjerrë prej tij aftësitë më të mira për të bërë ndërlidhjen e tij me punëdhënësit që japin kushtet më të mira të punësimit.