ON TOP - SECURITIES SH.A

Follow

This company has no active jobs

ON TOP - SECURITIES SH.A

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.Dritan Hoxha, “Pallati Komfort”
  • Profili Call Center

About Us

ONTOP-SECURITIES Sh.a. është kompani lider në fushën e shërbimeve financiare në Shqipëri. Ne jemi një kompani me seli në Tiranë, e cila vepron në tregjet financiare ndërkombëtare.

Ne sigurohemi të ofrojmë një ambient profesional për operimin në tregjet financiare ndërkombëtare dhe synojmë të krijojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.

Çfarë e dallon ONTOP-SECURITIES janë standardet e larta të profesionalizmit dhe ambicia për të dhënë shërbimet më cilësore në fushën e titujve financiarë.

Pika jonë e fortë është ekipi i kualifikuar i punonjësve, të cilët udhëhiqen nga një staf drejtues elitar dhe i përkushtuar.