OlainFarm

Follow

This company has no active jobs

OlainFarm

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Adresa: No 04, Mjulle-Bathore, Tiranë, Albania
  • Tel/Mob +355 692740859
  • Profili Farmaceutike

About Us

Shoqëria aksionere Olainfarm është ndër kompanitë më të mëdha të Shteteve Balltike, me mbi 45 vjet eksperiencë në prodhimet farmaceutike, substancat kimike aktive dhe kimikate të tjera.

Kompania u themelua në 1972. Fillimisht, si ndërmarrje shtetërore, e quajtur Fabrika e Kimikateve Farmaceutike Olaine, kishte për qëllim parësor prodhimin e substancave farmaceutike dhe lëndëve shtesë, për të gjitha fabrikat prodhuese të formë dozave përfundimtare në Bashkimin Sovjetik.

Sot, Olainfarm është ndër përfaqësuesit më të mëdhenj të industrisë farmaceutike në Letoni dhe vendet e tjera Balltike. Kompania numëron rreth 1,000 specialistë të mirë-kualifikuar, me teknologji të avancuar sipas praktikave ndërkombëtare dhe çertifikata konform Praktikave të Prodhimit të Mirë (GMP). Gjithashtu, është e pajisur me çertifikatë të Standarteve të Menaxhimit Ambjental , ISO 14001: 2004, si edhe çertifikatë konformiteti me Standartet e Inspektimit të SHBA (FDA).