NorthWind

Follow

This company has no active jobs

NorthWind

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Zogu i Zi
  • Tel/Mob +355 69 702 1201 / ‪+355 69 707 5027‬
  • Profili Marketing

About Us

NorthWind është partneri i duhur për ju. Ne e konsiderojmë punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurues dhe koherent në treg.

Pasioni për marketingun online, teknologjinë dhe dizajnin bashkohen në NorthWind për të ofruar sukses të garantuar.

Nëse zotëroni një nga gjuhët Italisht, Anglisht, Frengjisht ose Gjermanisht, NorthWind ju mundëson të bëheni pjesë e një ambjenti bashkëpunues dhe dinamik.

Bashkëpunoni me ne dhe merrni hapat tuaj drejt suksesit!