MerrJep.al

Follow

This company has no active jobs

MerrJep.al

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. "Kongresi Manastirit", Kompleksi ASL, Porcelan, 1001 Tiranë
  • Tel/Mob +355 (0) 69 382 3 726

About Us

Modeli i binzesit të MerrJep ka për qëllim të ofrojë një formë të thjeshtë, efektive dhe të sigurtë të njoftimeve. Përmes faqes së internetit të MerrJep, të dy palët, kompanitë dhe qytetarët shqipëtarë, kanë mundësinë të blejnë, shesin dhe shkëmbejnë produktet dhe shërbimet në një mënyrë që nuk e kanë provuar më parë. Qëllimi i MerrJep është që vazhdimisht të rris përvojën e përdoruesve për njoftimet online.