Merr Jep Albania

Follow

This company has no active jobs

Merr Jep Albania

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location

About Us

Çdo koncept i ri është i bazuar në një nevojë. Idea jonë të krijojmë një faqe të internetit që do të lejojë vizitorët shqipëtarë të blejnë, shesin dhe shkëmbejnë produktet dhe shërbimet u soll në jetë në verën e vitit 2008 me lancimin zyrtar të platformës së MerrJep. Publikimi i tij u shoqërua nga një sukses i madh dhe numri i vizitorëve është rritur për çdo ditë. Sot, MerrJep kryeson tregun e internetit në Shqipëri me 70,000 vizitorë që postojnë 1,600 njoftime të reja çdo ditë.

Modeli i Binzesit të MerrJep

Modeli i binzesit të MerrJep ka për qëllim të ofrojë një formë të thjeshtë, efektive dhe të sigurtë të njoftimeve. Përmes faqes së internetit të MerrJep, të dy palët, kompanitë dhe qytetarët shqipëtarë, kanë mundësinë të blejnë, shesin dhe shkëmbejnë produktet dhe shërbimet në një mënyrë që nuk e kanë provuar më parë. Qëllimi i MerrJep është që vazhdimisht të rris përvojën e përdoruesve për njoftimet online.