Log In Albania

Follow

This company has no active jobs

Log In Albania

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Bulevardi Deshmoret e Kombit, Hotel Rogner
  • Tel/Mob +355 69 6024892/+355 69 203 9077
  • Profili Sherbime

About Us

Log in Albania eshte krijuar ne vitin 2004 si një grup kompanish qe ofron një shumllojshmeri shërbimesh ndaj klientelës Shqiptare dhe ndërkombëtare. Stafi ynë është i dedikuar ndaj cilësisë së lartë të shërbimit, disponibilitetit kohor dhe asistencës maksimale ndaj cdo nevoje të klientit.