LGN Albania

Follow

This company has no active jobs

LGN Albania

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Ismail Qemali, Bllok, Perballe Viles Enver
  • Profili Call Center

About Us

LGN Albania SH.P.K ndermarrje me 13 vite eksperience ne tregun Italian dhe ate Shqiptar