LASER PROJECT SHPK

Follow

This company has no active jobs

LASER PROJECT SHPK

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Autostrada Durrës-Tiranë, Km 4 Xhafzotaj, Durrës
  • Tel/Mob +355 68 60 88 627
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Laser Project sh.p.k me vendndodhje në Durrës, është një kompani e specializuar në përpunimin mekanik të metaleve me preçizion të lartë.

Kërkojmë të punësojmë Magazinier.

Magazinieri do të jetë përgjegjës për të kontrolluar, mirëmbajtur dhe organizuar produktet në magazinë.

Detyrat:
– Menaxhon dhe kryen me sukses çdo proçes që lidhet me magazinimin e materialeve të ndryshme të kompanisë.
– Kontrollon të gjitha materialet dhe produktet fizikisht që hyjnë dhe dalin në hapësirën që ka nën përgjegjësi.
– Kujdeset për mirëmbajtjen e magazinës dhe administrimin e materialeve.
– Kontrollon sasinë edhe cilësinë e materialeve dhe bën kategorizimin e tyre.
– Raporton për problematikat e ndryshme dhe detyrat e tjera që mund të krijohen në lidhje me ketë profil pune.

Kualifikimet:
– Preferohet të ketë eksperiencë si Magazinier.
– Preferohet të ketë njohuri bazë të sistemit financiar.
– Të ketë aftësi bazë në përdorimin e kompjuterit (njohuri të paketës Microsoft Office).

Paga eshte e kenaqshme.

TË INTERESUARIT TË NA KONTAKTOJNË NË
E-mail: info@laserproject.al
Tel: +355 68 60 88 627

OSE TË PARAQITEN PRANË ZYRAVE TONA
Autostrada Durrës-Tiranë, Km 4 Xhafzotaj, Durrës