Laguna Shpk

Follow

This company has no active jobs

Laguna Shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Deshmoret e Kombit
  • Tel/Mob 0693505779
  • Profili Restorante

About Us

Laguna SHPK e njohur ne treg per prodhimin dhe shitjen e picave dhe akulloreve,
momentalisht me 4 pika shitjeje te pozicionuara me suses dhe cilesi te larte ne treg.