kovaci-3 shpk

Follow

kovaci-3 shpk has posted 1 job

kovaci-3 shpk

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Lezhë
  • Rruga/Zona Autostrada Lezhe-Tirane km5, Tresh, Lezhe
  • Tel/Mob 0672014337

About Us

Kovaçi-3 SHPK është një shoqeri që merret me përpunimin e gurit dhe mermerit.