Jupiter Group

Follow

This company has no active jobs

Jupiter Group

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. "Haxhi Dalliu"

About Us

Jupiter Group është një nga kompanitë lider në Shqipëri që operon në fushën e teknologjisë së informacionit. Kompania jonë ofron produkte dhe shërbime në fushat e IT-së, kancelerikeve, sistemeve të survejimit dhe Grafikës dhe printimeve, Produktet dhe shërbimet prekin përdoruesit personalë, bizneset, kompanitë e mëdha, institucionet shtetërore si dhe ato lokale. Duke implementuar gjithmonë teknologjinë më të fundit ne ofrojmë pikërisht atë që klientit i nevojitet.
Jupiter Group, sepse teknologjia e fundit është pasioni ynë.