ISEA Real Estate

Follow

This company has no active jobs

ISEA Real Estate

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga
  • Tel/Mob 0682990092
  • Profili Imobiliare

About Us

ISEA Real Estate është pjesë e tregut të pasurive të paluajtshme, lider në cilësinë e shërbimit në fushë, duke dhënë informacion dhe asistencë të plotë rreth pronës që ju ëndërroni të keni. ISEA Real Estate ju shërben gjatë të gjithë ciklit të zgjedhjes së një prone të re: blerje, shitje, qira, konsulencë financiare, ndërmjetësim. Skuadra jonë tejet profesionale do të kujdeset që t’i dedikohet klientit me një shërbim të personalizuar dhe të frytshëm. Filozofia jonë është e thjeshtë: Partnere ne iniciativen tuaj!