IRIS COSMETIC

Follow

This company has no active jobs

IRIS COSMETIC

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Profili Tregti me shumice

About Us

Shoqeria “IRIS COSMETIC” sh.p.k eshte nje nga kompanite me te medha ne Shqiperi per sa i perket distribucionit te artikujve kozmetik, profesional dhe kujdesit personal per dyqanet e kozmetikes,sallonet e parukerise dhe supermarketeve.