Idna Medical Beauty

Follow

This company has no active jobs

Idna Medical Beauty

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Vlorë
  • Rruga/Zona Rruga Demokracia , Vlore
  • Tel/Mob 033 223 743
  • Profili Estetike

About Us

Klinika IDNA Medical Beauty përkrah qasjen mjekësore dhe shkencore që synon përsosjen me kirurgji estetike, trajtime mjekësore dhe bukurie. Ne aplikojmë trajtime estetike duke u mbështetur në pajisjet më të fundit teknologjike.

Në Idna Medical Beauty janë në dispozicionin Tuaj, specialistë me përvojë dhjetëra vjeçare të dëshmuar në Itali, kompetencë aktuale dhe shije estetike, të cilët me seriozitetin dhe profesionalitetin e tyre, garantojnë rezultate optimale për çdo ndërhyrje kirurgjikale dhe trajtim mjekësor estetik.

Profesorët me të cilët bashkëpunon Idna Medical Beauty janë me një eksperiencë shumë të gjatë në këtë fushë dhe të kualifikuar në kirurgji plastike, estetike dhe rikonstruktive.

Sherbimet që ofron:

Dermatology Clinic and Laser Center
Aesthetic surgery
FRAXEL LASER
ALEXANDRITE LASER( candela GentleMax& Cynosure Elite)
CO2 LASER
Botox
Filler