Icon

Follow

This company has no active jobs

Icon

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Myslym Shyri
  • Tel/Mob 0682063233

About Us

I vendosur ne rrugen e njohur te Myslym Shyrit , tashme ICON vjen me risi te reja dhe eficence te larte ne tregun e shitjeve !