Homeland

Follow

This company has no active jobs

Homeland

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Imobiliare

About Us

Homeland është pjesë e tregut të pasurive të paluajtshme, lider në cilësinë e shërbimit në fushë, duke dhënë informacion dhe asistencë të plotë rreth pronës që ju ëndërroni të keni. Filozofia jonë është e thjeshtë: klienti vjen gjithnjë i pari! Homeland ju shërben gjatë të gjithë ciklit të zgjedhjes së një prone të re: blerje, shitje, qira, konsulencë financiare, ndërmjetësim, asistencë ligjore e shumë shërbime të tjera që e bëjnë eksperiencën tuaj sa të thjeshtë, po aq edhe emocionuese. Skuadra jonë tejet profesionale do të kujdeset që t’i dedikohet klientit me një shërbim të personalizuar dhe të frytshëm. Misioni ynë përfundon kur Ju të mbeteni të kënaqur!