Hidrosanitare Xheni-s

Follow

This company has no active jobs

Hidrosanitare Xheni-s

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Hyrja e Autostrades Durres- Tirane, KM1
  • Tel/Mob 0693519164
  • Profili Tregti me shumice

About Us

Hidrosanitare Xheni-s eshte themeluar ne vitin 1998 ne qytetin e Durresit, duke qene keshtu nje nga kompanite e para te pajisjeve hidrosanitare dhe hidraulike ne Shqiperi. Kompania eshte e specializuar ne ofrimin e nje game te gjere produktesh.

Synimi kryesor i kompanise eshte ofrimi i produkteve inovative me dizenjo te vecanta, ruajtja e standarteve te larta te cilesise dhe ofrimi i cmimeve me konkuruese ne treg.

Me rreth 24 vite ne tregun shqiptar, produket e Hidrosanitare Xheni-s kane arritur ne te gjithe territorin e Shqiperise dhe jashte saj.