GULIT shpk

Follow

This company has no active jobs

GULIT shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane - Durres, Km 5
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Kompania “Gulit’’sh.p.k me adrese Autostrada Tirane- Durres, Km 5, Tirane e njohur tashmë në tregun shqiptar si prodhues i amballazheve të pӫrmasave tӫ ndryshme tӫ thasëve prej letre për tregun ushqimor dhe industrial dhe thasӫve polipropileni tӫ pӫrmasave tӫ ndryshme.

Fokusi jone primar eshte komunikimi, bashkepunimi dhe shpirti i skuadres ne ambjentin e punes.
Mirepresim kandidate qe na vleresojne dhe deshirojne te jene pjese e kompanise sone.