Geam Argjendari

Follow

This company has no active jobs

Geam Argjendari

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Toptani Shopping Center
  • Tel/Mob 0693777277
  • Profili Artizanat, Punesim

About Us

Historia fillon në vitin 1983 dhe evulon me teknikat më bashkëkohore. Tradita e punimit të arit. Gjithcka që ëndërroni shndërrohet në realitet nga arpunuesi juaj personal. Karakteriztohet nga koleksione të rralla. Argjendari Geam, sepse momentet e cmuara meritojnë të zgjasin përgjithmonë.