Euro Teknik

Follow

Euro Teknik

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Ysberisht
  • Tel/Mob 0676098696
  • Profili Projektim/Inxhinieri

About Us

Kompania Euro Teknik kerkon te punesoj inxhinier mekanike. Profili i kompanis ka te bej me ventilimin, kondicionimin e objekteve (nga restorantet e deri tek hotelet fabrikat magazinat etj). Puna do jete vetem ne fabrik dhe jo ne terren, te operoj preresen me plazma, te njohi AutoCAD dhe te kete deshir per te punuar.