ep partners consultancy sh.p.k

Follow

This company has no active jobs

ep partners consultancy sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Zona e Liqenit Artificial, Pallati “Syri i Liqenit” - Rruga “Shyqyri Brari”, Kati 2, Apt 16
  • Profili Punesim

About Us

ep & partners consultancy (eppc) sh.p.k u themelua në Prill 2009 në Tiranë, Shqipëri. U themelua nga Z. Erald Pashaj pas shumë vitesh përvojë në Financë, Administrim dhe Zhvillimin e Burimeve Njerëzore në Postën Gjermane – DHL.

ep & partners consultancy shpk (eppc) është e regjistruar në Tiranë, Shqipëri me NUIS K91622016U dhe është partneri ekskluziv i Gi Group, një nga kompanitë kryesore globale në industrinë e punës.

Ne ofrojmë në Shqipëri dhe Kosovë, kërkim dhe përzgjedhje stafi në bazë të cilësisë dhe jo sasisë, leasing stafi të përkohshëm ose të përhershëm si një mënyrë shumë fleksibël dhe me kosto efektive për biznesin, si dhe zhvillim të stafit përmes një game të gjerë trajnimesh.

Ne jemi lider në fushën e trajnimeve dhe kemi trajnuar stafin e kompanive më të mira në Shqipëri dhe Kosovë, si Raiffeisen Bank, ALBtelecom, Neptun, Porsche Albania, DHL Express, DIGITALB, MERIDIAN Corporation, etj. Që nga viti 2009 ne kemi trajnuar stafin e mbi 30 kompanive duke hartuar dhe realizuar programet më të mira trajnuese në Financë & Administrim, Shitje & Shërbim ndaj Klientit, si dhe Menaxhim të Përgjithshëm & Udhëheqje.

Sot 100% e klientëve tanë janë klientë të përsëritur, një tregues që na bën krenar, por edhe më shumë të përqëndruar tek përsosmëria, që t’i bëjmë klientët tanë edhe më të suksesshëm.