EKO LETER

Follow

This company has no active jobs

EKO LETER

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Llazar Xhajanka",Ish Kombinati tekstil, Kombinat Tirana, Albania
  • Tel/Mob 068 23 99 996
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Ne jemi një kompani që prodhojmë çanta letre të personalizuara me logon si dhe me modelin(formatin) qe ju duhet. Impakti i këtyre produkteve është shumë i ulët në ndotjen e ambientit, pasi ato përbëhen tërësisht prej materialesh biologjikisht të dekompozueshëm.
Po ju listojmë disa nga produktet tona kryesore:
1. Çanta letre,
2. Letra paketimi,
3. Letra ushqimore,
4. Kuti lulesh, etj.