Digicom

Follow

This company has no active jobs

Digicom

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Papa Gjon Pali II, ABA Business Center
  • Tel/Mob +35545600001
  • Profili Internet

About Us

DIGICOM është njё nga kompanitё mё inovatore tё komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur  teknologjinё e rrjetit me fibra optike dhe IP.

Jo shumё kompani kanё shansin pёr tё ndryshuar jetёn e njerёzve nёpёrmjet inovacionit.
Ne e bёjmё!

Ҫdo ditё po rritet numri i klientëve të cilët i besojnё teknologjisё sё rrjetit tonё me fibra optike dhe shërbimit që ne ofrojmë.

Sepse ne ofrojmë atë që premtojmë!