DeltaGroup

Follow

This company has no active jobs

DeltaGroup

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres Km 1
  • Profili Tregti dhe Prodhim

About Us

Delta Group  është një markë me fokus në arredimin e brendshëm dhe të jashtëm si dhe në  materialet  e  ndërtimit, me misionin për të arritur përsosmërinë, në shërbim të mjedisit tonë natyror, në fushën e ndërtimit si dhe në shërbimin sa më të mirë ndaj klientëve.

Filozofia e Delta Group është përqëndruar në faktin se përsosmëria  duhet të reflektohet në çdo aspekt për këtë arsye portofoli i grupit është i ndryshëm, duke filluar nga materialet e ndërtimit, bojrat, mobilje, pllaka e shumë produkte të tjera.