Delmon Group Albania

Follow

Delmon Group Albania has posted 1 job

Delmon Group Albania

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Elbasan
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Delmon Group Albania është kompani franceze e specializuar në prodhimin e produkteve të gomës në sektorin automotive.Dega e saj në Shqipëri është themeluar në 2018 dhe aktualisht ka 100+ punonjës. DGA ndodhet me seli në Elbasan.