Clipboard Health

Follow

This company has no active jobs

Clipboard Health

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Profili Konsulence, Mjeksi, Punesim, Sherbime

About Us

Ne Clipboard Health (YC W17) ne punojme me institucione te kujdesit shendetesor, siç jane spitalet, qendrat per te moshuar dhe qendrat e rehabilitimit per te siguruar staf mjekesor sipas kerkeses. Misioni jone eshte qe t’u mundesojme punonjesve te kujdesit shendetesor qe te punojne kur duan, dhe ku ata deshirojne, si dhe t’u mundesojne qendrave te kujdesit shendetesor te punesojne staf kur te kene nevoje.