City Dental Clinic

Follow

City Dental Clinic has posted 1 job

City Dental Clinic

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Siri Kodra
  • Tel/Mob 00355693033003
  • Profili Mjeksi, Stomatologji

About Us

Jemi një klinikë lider në Shqipëri që ofrojmë shërbime me cilësi të lartë në fushën e dentistrisë, estetikës dentare, kirurgjisë orale dhe maksilo-faciale, implantologjisë së avancuar, estetikës faciale dhe ortodoncisë.