Century 21

Follow

This company has no active jobs

Century 21

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Myslym Shyri
  • Tel/Mob +355 67 204 0495
  • Profili Imobiliare

About Us

Century 21 Metropol rritet dhe punon me profesionalizëm, përkushtim për shërbime cilësore ndaj klientëve.Falë experiencës mbi 10 vjecare të drejtuesve,në Shqipëri dhe Amerikë në ketë Industri, synimi ynë është të rrisim nivelin e shërbimit për klientët tanë aktualë të cilët na besojnë pasuritë e paluajtshme dhe të atyre që në të ardhmen do të kenë nevojë për një shërbim te tille në Tiranë e kudo në Shqipëri.