Century 21 Impact

Follow

Century 21 Impact

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibres, Kompleksi Arlis Farmacia 10
  • Tel/Mob 00355672000477
  • Profili Imobiliare, Sherbime

About Us

“Century 21 Impact u themelua më 5 Gusht 2021 nga Brokerat Oljora & Shkëlzen Elezaj, personat më pozitivë, miqësor dhe energjikë që mund të keni njohur, prej të cilëve ka marr dhe emrin zyra Impact.

Ne jemi në një mision për të sfiduar mediokritetin që është bërë shumë i zakonshëm në pasuritë e paluajtshme sot. Ne jemi të fokusuar pa pushim në ofrimin e përvojave të jashtëzakonshme dhe zhvillimin e shërbimeve dhe sistemeve kryesore që sjellin në jetë markën tonë