Century 21 Impact

Follow

This company has no active jobs

Century 21 Impact

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibrës
  • Tel/Mob +355686039100
  • Profili Imobiliare

About Us

Century 21 Impact operon në tregun e pasurive të paluajtshme si pjesë e rrjetit Franchise të Century 21 Albania.

Vetëm marka CENTURY 21® ka shkallën dhe reputacionin për të udhëhequr industrinë e pasurive të paluajtshme në të ardhmen, si emri më i njohur dhe më i respektuar në pronat e paluajtshme sipas blerësve dhe shitësve. Ndërsa të tjerët fokusohen thjesht në lehtësimin e një transaksioni, Agjentët e CENTURY 21 IMPACT besojnë në vlerën e ofrimit të përvojave të jashtëzakonshme duke sfiduar mediokritetin dhe duke ju dhënë gjithmonë 121%.

Na kontaktoni sot për të mësuar rreth blerjes ose listimit të pronës tuaj me CENTURY 21 Impact!