CENTURY 21 Albania

Follow

This company has no active jobs

CENTURY 21 Albania

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. "Nikolla Tupe", Tiranë, Albania.
  • Tel/Mob 0035542212121
  • Profili Imobiliare

About Us

CENTURY 21® u krijua në vitin 1971, kur agjentët e pasurive të patundshme Art Bartlett dhe Marsh Fisher hapën zyrën e tyre të parë në Orange Country, California (USA). Në fund të viteve ’70, CENTURY 21® ishte shndërruar në njësinë e vërtetë të pasurive të patundshme në SHBA për numrin dhe vlerën e transaksioneve, si dhe për cilësinë e shërbimeve të ofruara. Në kushtet e rritjes globale, ka qenë një vit përparimi ai i 1998-ës, kur kompania u vetëpozicionua në Kinë duke marrë kështu një nga tregjet më të mëdha botërore.

Aktualisht, Century 21 Real Estate LLC (century21.com) është franchisori i organizatës më të madhe botërore të shitjeve në Real Estate, që jep trajnim gjithëpërfshirës, menaxhim, suport administrativ dhe në marketing për Sistemin Global CENTURY 21®. Sistemi përfshin më shumë se 9,700 zyra franchise që operojnë dhe janë në pronësi të pavarur me mbi 129, 000 bashkëpunëtorë shitjesh, në 82 vende dhe territore në të gjithë botën. Century 21 Real Estate LLC është pjesë e Realogy Corporation, koorporatë globale në Real Estate dhe në shërbimet e zhvendosjes.

©2019 Century 21 Real Estate LLC. CENTURY 21® është një markë e regjistruar e liçensuar për CENTURY 21 LLC Real Estate. CENTURY 21® ofron Mundësi të Barabarta Strehimi. Çdo zyrë CENTURY 21®, operon dhe është në Pronësi të Pavarur