Century 21 Adore

Follow

Century 21 Adore has posted 1 job

Century 21 Adore

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Sami Frasheri
  • Tel/Mob 0672044431
  • Profili Imobiliare

About Us

Century 21 Adore ofron shërbime ndërmjetësimi ne Shitje/Blerje/Qiradhenie/Qiramarrje dhe Konsulence ne Industrine e Pasurive te Paluajtshme. Century 21 Adore eshte franchise e brandit te njohur boteror Century 21.

Ne jemi nje Agjensi Imobiliare, qe operojme ne tregun Shqiptar, Eksluzive, Moderne, e licensuar dhe e specializuar ne blerje, shitje dhe qera te pronave. Jemi gjithmone prane jush, duke ju siguruar korrektesi dhe profesionalizem. Oferta jone perfshin prona komerciale, residenciale, vila, apartamente, troje industriale, turistike dhe bujqesore. Ne bashkepunojme me notere, juriste, arkitekte, sipermarres ne zbatimin e punimeve, vleresues dhe institucione bankare per t’i ofruar klienteve tane sherbimin me te mire.
Trajtimi jonë profesional në këtë biznes na mundëson zgjidhjen sa me efikase, duke e ndihmuar klientin në të gjitha fazat e transkaksioneve dhe zhvillimit të pasurisë së paluajtshme dhe duke i përfaqësuar ata hap pas hapi gjatë blerjes, shitjes, qirasë, këshillimit, kreditimit, menaxhimit dhe vlerësimit të aseteve.