ccoffice

Follow

ccoffice

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Durres
  • Tel/Mob +33668851239
  • Profili Call Center

About Us

Kerkohen Agjente Ne Gjuhen Italiane Me Ose Pa Eksperience.
PUNESOHU MENJEHERE
APLIKONI APLIKONI APLIKONI !!
Jeni duke kerkuar nje pune me te ardhura me te larta dhe rritje profesionale ne baze te aftesive tuaja??
Jeni ne vendin e duhur. Kompania jone eshte duke rekrutuar persona ambicioze, me ose pa eksperience ne gjuhen Italiane
-Ambjent komod
-Bonuse te larta ditore javore dhe mujore
-Trajnime per personat pa eksperience,si dhe per ata qe synojne rritje profesionale te metejshme

*kontakt ne whatsapp : +33668851239