Call center B.Z

Follow

Call center B.Z has posted 1 job

Call center B.Z

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga barrikadave
  • Tel/Mob 0685714764
  • Profili Call Center

About Us

Kerkohen operator ne gjuhet greke dhe frenge
Ju ofrojmë paga dhe bonuse me tëlarta ne treg.
Paga mbi 1200€ dhe bonuse mbi 200€
Mundesi për ngritje ne detyrë dhe page
Disponibiliteti 10:00 me 19:00
Ju ofrojm ambjente komode