Brianza Dent

Follow

Brianza Dent

Company Information

  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Bardhok Biba, Tiranë 1001
  • Tel/Mob 0694043160
  • Profili Mjeksi

About Us

T’ju dhurojmë cilësi maksimale dhe buzëqeshje të shëndetshme, ka qenë misioni ynë kryesor që prej 1998