BOZGO SHPK

Follow

This company has no active jobs

BOZGO SHPK

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona AUTOSTRADA TR DR KM 3 YRSHEK
  • Tel/Mob 0682070095
  • Profili Tregti

About Us

BOZGO -Shpk eshte nje kompani tregtare e themeluar ne vitin 1991.Ne operojme ne fushen e distribucionit duke qene distributor ekskluziv per 24 kompani prestigjioze ne industrine ushqimore (Si per produkte te gateshme ushqimore ashtu edhe per lenden e pare te kesaj industrie)ne industrine detergjente & kozmetik gjithashtu ne fushen e transportit international kryesisht per Evropen Lindore i licensuar qe prej vitit 1993 .Koncepti dhe vizioni yne i biznesit nuk eshte thjesht importimi dhe shitja e produkteve te gatshme ushqimore & detergjente &kozmetike ose e lendeve te para te prodhuesve per industrine ushqimore ne Shqiperi, por per te ndihmuar nevojat e perditshme dhe kerkesat e punes te klienteve tane si ne fushen e distribucionit ashte edhe te prodhimit. Marredhenia jone e bisnesit bazohet ne nje respekt te thelle per klientet dhe partneret tane,ne korrektese ,cilesi dhe profesionalizem. Ne besojme se asetet me te vlefshme te kompanise sone jane njerezit tane dhe natyrisht klientet tane.

BOZGO -Shpk eshte nje ekip profesional i inkurajuar per te punuar ne nje mjedis sipermarres, te lire per te shprehur dhe te ndjekin idete e tyre te medha, te lira ne krijimtarine e tyre , te lire per te zhvilluar, te gatshem per te ndihmuar.Ne i duam produktet tona dhe nder vite ne kemi grumbulluar eksperience per nevojat e tregut te gjere si atij konsumator ashtu edhe te atij industrial. Partneritetet me kompanite nderkombetare na ka mundesuar te fitojme experienca te reja. Kjo eshte arsyeja pse klientet tane mbeshteten ne produktet qe ne u ofrojme atyre, kjo eshte arsyeja pse partneret tane na sigurojne vazhdimesine pa limit te bashkepunimit pasi e dine se interesi i tyre me i mire eshte te perfaqesohen nepermjet nesh. Ne jemi nje ure e sigurt, sepse ne e dime se si te perzgjedhim produktet me te mira dhe me te pershtatshme per nevojat e tregut tone.