BMC

Follow

This company has no active jobs

BMC

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Mikel Maruli, Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 461 4808
  • Profili Call Center

About Us

Kompani e krijuar në vitin 2015, për të ofruar një shërbim cilësor në fushën e Call Center-ave! Fillimisht u krijua nga një staf shumë i ngushtë, dhe sot numëron një numër të madh punonjësish! Dita ditës një kompani në rritje, BMC numëron tashmë tre zyra: në Tirane, në Shkodër dhe në Prishtinë! BMC priret të ofroj një shërbim cilësor për klientët dhe një ambient shumë mikëpritës dhe konkurues për punonjësit e saj! Nëse dhe ti dëshiron të bëhesh pjesë e një prej kompanive më konkuruese në treg dërgo një CV duke plotësuar formën e kontaktit më poshtë.