Blue Filters AL

Follow

This company has no active jobs

Blue Filters AL

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë

About Us

Blue Filters Albania pjesë e BlueFilters Group , një ndër kompanitë e para Gjermane në Botë e specializuar për trajtimin e ujit te pijshëm. Grupi Bluefilters është një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe shpërndarës të filtrave të ujit dhe sistemeve të trajtimit të ujit në Europë .
E përhapur në më shumë se 120 vende të ndryshme të botës, ka mbi 20 mijë bashkëpunëtorë dhe ka miliona klientë të kënaqur ane e mbanë botës. Stafi i BlueFilters bën të mundur që kudo dhe kurdo të kemi mundësinë për të pasur të pranishëm sistemet e trajtimit që Blue Filters zotëron.
Produktet e Bluefilters janë të njohura ndërkombetarisht, sidomos në Evropën Perëndimore dhe atë Lindore, Amerikën Veriore dhe Jugore, Afrikën dhe Azinë Juglindore, të dalluar për cilësinë e lartë, teknologjinë më të fundit, dizenjimin modern dhe çmimet konkurruese në treg. Prej 8 vitesh operon edhe në Shqipëri me 3 zyra . Por është per tu theksuar se pavarësisht vendndodhjes së zyrave tona, prodhimi i produkteve Blue Filters bëhet vetëm në Senden Gjermani.