BAR RESTORANT VERANDA 75 views

Follow

BAR RESTORANT VERANDA has posted 1 job

BAR RESTORANT VERANDA

Information Company

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Restorante

Something About Company

Behuni pjese e një ekipi me eksperiencë i cili punon si një grup i vetëm plot energji dhe harmoni.
Ne punojmë me ekipin tonë për një përsosmëri dhe ndjenje të lartë të mikëpritjes.
Këtu do të gjeni një ambjent të ngrohtë dhe të përgjegjshëm për punën që bëjmë.
Ejani të punoni në një nga restorantet më emocionuese në Tiranë, Restorant Veranda TEG & QTU!

Contact Us